Muschi de porc picant umplut cu fructe cu pere prăjite și ceapă

Muschi de porc picant umplut cu fructe cu pere prăjite și ceapă
Carnea de porc picantă umplută cu fructe, cu pere prăjite și ceapă, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 524 calorii, 44G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $4.42 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat grosier, sfoară de bucătărie, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma perele, puteți urma acest fel principal cu Clătite din făină de porumb cu smochine și pere ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Rețete similare includ Cotlet de porc cu crustă de fenicul cu cartofi prăjiți și pere, Carne de porc umplută cu fructe și nuci, și Cotlet de porc prăjit cu ceapă perlată.

Instrucțiuni

1
Pregătiți muschiul de porc: aduceți primele 4 ingrediente și 1 cană de apă la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Gatiti 2 minute, amestecand o data.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se ia de pe foc și se răcește complet (aproximativ 40 de minute).
3
Între timp, carnea de porc fluture făcând un centru tăiat longitudinal de 1 parte plată, tăind la 1/2 inch de cealaltă parte. (Nu tăiați tot drumul prin carne de porc.) Deschideți carnea de porc, formând un dreptunghi și așezați între 2 foi de folie de plastic rezistentă. Aplatizați la o grosime de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
4
Se presară cu 1/2 linguriță. fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
5
Puneți amestecul de fructe peste carnea de porc, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Rulați carnea de porc, moda jeleu, începând de la 1 latură lungă. Legați cu sfoară la intervale de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
7
Se presară cu restul de 1 linguriță. sare și 1 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Carnea de porc se rumeneste in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare pana se rumeneste pe toate partile (aproximativ 2 pana la 3 minute pe fiecare parte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
10
Așezați cusătura în jos în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1
Tăiați perele în jumătate pe lungime și îndepărtați miezul. Se amestecă împreună untul și următoarele 5 ingrediente. Se amestecă ceapa; amestecați ușor jumătățile de pere. Amestec de lingură în jurul fripturii în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Coaceți la 375 timp de 1 oră până la 1 oră și 5 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune de umplutură înregistrează 135, amestecând amestecul de pere la jumătatea drumului. Acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Pregătiți glazura: conservele cu microunde într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde la 1 minut sau până când sunt bine încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se toarnă conserve calde peste carne de porc. Feliați carnea de porc și serviți cu pere prăjite și ceapă și sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Garnisiți, dacă doriți.
6
*3 pere Bartlett ferme și coapte pot fi înlocuite. Miezuiți fiecare pere și tăiați-o în 4 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bartlett PearBartlett Pear
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
7
** Zahărul poate fi înlocuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista