Muschi de porc cu ghimbir și cimbru
Muschiul de porc cu ghimbir și cimbru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 162 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 8 și costă $1.63 pe portie. Un amestec de conserve de ghimbir, friptură de porc, crenguțe de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Muschi de porc Sarat la gratar, Muschi De Porc Prăjit Cu Saramură De Arțar, și Carne de porc sărată cu Salsif caramelizat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare, amestecând cu un tel până se dizolvă sarea.
Se toarnă amestecul de cimbru într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați carne de porc în pungă; sigiliu. Marinați la frigider 24 de ore, întorcându-vă ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 42
Scoateți carnea de porc din pungă; aruncați marinada. Se usucă carnea de porc cu un prosop de hârtie. Frecați carnea de porc cu piper.
Așezați carnea de porc pe raftul unei tigaie acoperită cu spray de gătit.
Combinați 1 lingură de conserve și 1 linguriță de cimbru într-un castron mic.
Așezați raftul cu carne de porc în tigaie.
Coaceți la 425 timp de 25 de minute. Reduceți căldura la 325 (nu scoateți carnea de porc din cuptor); coaceți 30 de minute.
Pensula păstrează amestecul peste carnea de porc; coaceți încă 5 minute sau până când un termometru înregistrează 155 (ușor roz).
Așezați carnea de porc pe un platou; lăsați să stea 15 minute înainte de a tăia în felii de 1/2 inch.