Musaca De Legume

Musaca De Legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Musakan de legume. Această rețetă servește 8. O porție conține 470 calorii, 15g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de pătrunjel, parmezan, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Musaca De Legume, Musaca De Legume Cu Brânză, și Musaca De Legume Prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți 2 foi de copt cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Presărați ambele părți ale rundelor de vinete cu sare. Aranjați vinetele într-un singur strat deasupra prosoapelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
SareSare
3
Lăsați să stea 30 de minute.
4
Poziționați primul raft în treimea inferioară a cuptorului și al doilea raft în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți vinetele și prosoapele de hârtie de pe foile de copt. Se usucă vinetele. Ulei aceleași foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Periați ambele părți ale rundelor de vinete cu 1/4 cană de ulei. Aranjați într-un singur strat pe foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți 10 minute. Întoarceți vinetele și rotiți tigăile în cuptor. Continuați să coaceți până se înmoaie, cu aproximativ 15 minute mai mult. Mișto. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Între timp, încălziți 1/4 cană de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați ceapa, morcovii și țelina. Saut pana cand ceapa este foarte frageda, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
10
Se amestecă usturoiul, apoi ciupercile. Saut până la evaporarea sucurilor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
11
Se amestecă oregano și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
12
Adăugați roșiile și pătrunjelul. Gatiti pana cand amestecul este gros, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
13
Vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci cu ulei ușor. Aranjați jumătate din rondele de vinete într-un singur strat în vas. Puneți jumătate din amestecul de roșii uniform peste vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
TomateTomate
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
14
Se presară cu 2 linguri de brânză. Repetați stratificarea cu vinetele rămase, amestecul de roșii și 2 linguri de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
BrânzăBrânză
TomateTomate
15
Topiți untul într-o cratiță medie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
16
Bateți în făină. Se amestecă 2 minute. Treceți treptat în lapte. Se fierbe până se îngroașă sosul, amestecând continuu, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
17
Bateți în 1/2 cană de brânză. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
18
Bateti galbenusurile intr-un bol mare pentru a se amesteca. Treceți treptat în sos fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
19
Se toarnă sosul peste legume în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos
20
Presărați 1/4 cană de brânză peste sos. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
SosSos
21
Coaceți musaca până se încălzește și sosul se rumeneste deasupra, aproximativ 45 de minute (sau aproximativ 55 de minute pentru musaca frigorifică). Se răcește 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Revista