Murături Prăjite Aproape Celebre

Murături Prăjite Aproape Celebre
Muraturi prajite aproape celebre ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 187 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 399 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați murături de mărar, sare kosher, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Murături Prăjite, Murături Prăjite, și Murături Prăjite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă maioneza, hreanul, ketchupul și condimentul Cajun într-un bol; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1
Încălziți uleiul de arahide de 1 inch într-o oală la foc mediu-mare până când un termometru prăjit înregistrează 375 de grade F. Între timp, bateți făina, condimentul Cajun, condimentul Italian, ardeiul cayenne, 1/2 linguriță sare și 1/2 cană apă într-un castron mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Întindeți murăturile pe prosoape de hârtie și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Adăugați jumătate din murături în aluat și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
4
Scoateți din aluat folosind o lingură pliată, lăsând excesul să se scurgă și adăugați la ulei pe rând. Se prăjesc până se rumenesc, 1 până la 2 minute; îndepărtați cu o lingură pliată și scurgeți pe prosoape de hârtie. Întoarceți uleiul la 375 grade F și repetați cu murăturile rămase și bateți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Serviți imediat cu sosul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Fotografie de Kang Kim
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista