Murături de pâine și unt Gram Miller
Gram Miller pâine și unt muraturi este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 239 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați semințe de muștar, ghimbir măcinat, castraveți și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Pâine un unt muraturi, Murături De Pâine Și Unt, și Murături de pâine și unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați castraveții și ceapa împreună într-un bol. Se amestecă sarea și se lasă să stea 2 ore.
Amestecați oțetul, apa, zahărul, semințele de țelină, semințele de muștar, ghimbirul și turmericul împreună într-o cratiță la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere; adăugați amestecul de castraveți și continuați să fierbeți până când castraveții și ceapa sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați amestecul de castraveți fierbinți în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/4 inch de sus. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta reziduurile alimentare. Sus cu capace și înșurubați inelele.
Așezați un suport în fundul unui vas mare și umpleți la jumătate cu apă. Aduceți la fierbere și coborâți borcanele în apa clocotită folosind un suport. Lăsați un spațiu de 2 inci între borcane.
Se toarnă mai multă apă clocotită, dacă este necesar, pentru a aduce nivelul apei la cel puțin 1 inch deasupra vârfurilor borcanelor. Aduceți apa la fierbere, acoperiți vasul și procesați timp de 15 minute.
Scoateți borcanele din vas și așezați-le pe o suprafață acoperită cu pânză sau lemn, la câțiva centimetri distanță, până se răcește. Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos). A se păstra într-o zonă rece și întunecată.