Mure-Nectarine Crisp
BlackBerry-Nectarine Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 544 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați granola, nectarine, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Nectarine-Crisp De Mure, Nectarine Blackberry Pie, și Nectarine-cizmar de mure.
Instrucțiuni
Așezați un raft pe raftul superior al cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 204°.Ungeți un vas de copt de 9 pe 13 inci. Tapetați o foaie mare de copt cu folie.
Amestecați făina, granola, praful de copt și ghimbirul cu 1/2 cană de zahăr într-un castron mare.
Adăugați unt și folosiți vârful degetelor, un blender de patiserie sau două cuțite pentru a lucra într-un amestec care seamănă cu firimiturile grosiere. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare. (Amestecul de firimituri poate fi făcut cu până la 2 zile înainte.)
Combinați murele și nectarinele într-un castron mare.
Adăugați sucul de lămâie, restul de 3/4 cană de zahăr și amidon de porumb; se amestecă bine și se toarnă în vasul de copt.
Presărați amestecul de firimituri uniform peste fructe.
Așezați vasul de copt pe foaia de copt căptușită și coaceți până se rumenesc și crocant, 40 până la 45 de minute.
Lăsați să se răcească cel puțin 35 de minute înainte de servire.