Muraturi Rapide

Muraturi Rapide
Muraturi rapide este un fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă servește 8. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 177 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, oțet de vin, Fresno chile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Muraturi Rapide, Muraturi Rapide, și Muraturi Rapide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați oțetul, zahărul, sarea, semințele de muștar, Semințele de coriandru, semințele de țelină, boabele de piper, usturoiul, chile și 2 căni de apă și aduceți amestecul la fierbere pentru a dizolva zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Folosind o mandolină (sau un cuțit ascuțit), feliați castraveții cu grosimea de 1/4 inci și așezați-i într-un vas sau recipient mare pentru căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Odată ce amestecul fierbe, turnați lichidul peste castraveții feliați, asigurându-vă că castraveții sunt scufundați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
4
Lăsați castraveții să stea în lichid pe măsură ce ajunge la temperatura camerei, timp de aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
5
Scurgeți murăturile și rezervați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
6
Serviți așa cum este sau prăjiți-le! Pentru a servi, adăugați puțin din sucul de murat chiar deasupra murăturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
7
Notele bucătarului: Rezervați-vă lichidul de decapare pentru a-l folosi pe murături mai târziu sau ca adaos de oțet la sosuri. Cu cât murăturile stau mai mult în lichid, cu atât devin mai moi, așa că pentru mine 20 de minute sunt perfecte. Acest lichid de decapare este minunat pentru a mura o varietate de legume, încercați morcovi, unul dintre preferatele mele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista