Muraturi Rapide
Muraturi rapide este un fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă servește 8. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 177 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, oțet de vin, Fresno chile și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Muraturi Rapide, Muraturi Rapide, și Muraturi Rapide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați oțetul, zahărul, sarea, semințele de muștar, Semințele de coriandru, semințele de țelină, boabele de piper, usturoiul, chile și 2 căni de apă și aduceți amestecul la fierbere pentru a dizolva zahărul și sarea.
Folosind o mandolină (sau un cuțit ascuțit), feliați castraveții cu grosimea de 1/4 inci și așezați-i într-un vas sau recipient mare pentru căldură.
Odată ce amestecul fierbe, turnați lichidul peste castraveții feliați, asigurându-vă că castraveții sunt scufundați.
Lăsați castraveții să stea în lichid pe măsură ce ajunge la temperatura camerei, timp de aproximativ 20 de minute.
Scurgeți murăturile și rezervați lichidul.
Serviți așa cum este sau prăjiți-le! Pentru a servi, adăugați puțin din sucul de murat chiar deasupra murăturilor.
Notele bucătarului: Rezervați-vă lichidul de decapare pentru a-l folosi pe murături mai târziu sau ca adaos de oțet la sosuri. Cu cât murăturile stau mai mult în lichid, cu atât devin mai moi, așa că pentru mine 20 de minute sunt perfecte. Acest lichid de decapare este minunat pentru a mura o varietate de legume, încercați morcovi, unul dintre preferatele mele.