Mughlai Pui-Nigella Lawson

Mughlai Pui-Nigella Lawson
Nevoie de o curs principal fără gluten? Mughlai Chicken-Nigella Lawson ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 660 calorii, 36g de proteine, și 50g de grăsime. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți păstăi de cardamom, iaurt grecesc, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Puiul lui Nigella Lawson Teriyaki, Nigella Lawson Roquamole, și Nigella Lawson Ciocolată Caldă Alcoolică.

Instrucțiuni

1
Puneți ghimbirul, usturoiul, chimenul, coriandrul și chili-ul într-un robot de bucătărie sau într-un mortar și pistil și amestecați cu o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați migdalele măcinate și apa și apoi amestecați din nou, dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Moale Pentru Ungerea Formelor De CoptUnt Moale Pentru Ungerea Formelor De Copt
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Încălziți uleiul într - o tigaie mare și adăugați bucățile de pui - în loturi, astfel încât să se prăjească mai degrabă decât tocană-și gătiți-le suficient de mult pentru a sigila pe ambele părți, apoi scoateți-le într-un vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați condimentele și întoarceți-le în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați ceapa și gătiți-le până se înmoaie și se rumenesc ușor, dar păstrați căldura blândă și amestecați frecvent, pentru a evita lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Se toarnă pasta amestecată și se gătește totul până începe să se coloreze.
7
Adăugați iaurtul, o jumătate de cană la un moment dat amestecându-l pentru a face un sos, apoi amestecați bulionul, smântâna și sultanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide AuriiStafide Aurii
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
8
Puneți puiul rumenit înapoi în tigaie, împreună cu orice sucuri care s-au adunat sub ele și presărați peste garam masala, zahăr și sare. Acoperiți și gătiți la foc blând timp de 20 de minute, testând pentru a vă asigura că carnea este gătită through.It e în această etapă, că îmi place să iau tigaia de pe foc și lăsați-l să se răcească înainte de a reîncălzi următorul day.So fie acum, fie când l-ați reîncălzit, turnați într-un vas de servit și împrăștiați cu migdalele prăjite în fulgi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista