Mughlai Pui-Nigella Lawson

Mughlai Pui-Nigella Lawson
Nevoie de o curs principal fără gluten? Mughlai Chicken-Nigella Lawson ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 660 calorii, 36g de proteine, și 50g de grăsime. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți păstăi de cardamom, iaurt grecesc, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Puiul lui Nigella Lawson Teriyaki, Nigella Lawson Roquamole, și Nigella Lawson Ciocolată Caldă Alcoolică.

Instrucțiuni

1
Puneți ghimbirul, usturoiul, chimenul, coriandrul și chili-ul într-un robot de bucătărie sau într-un mortar și pistil și amestecați cu o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați migdalele măcinate și apa și apoi amestecați din nou, dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Încălziți uleiul într - o tigaie mare și adăugați bucățile de pui - în loturi, astfel încât să se prăjească mai degrabă decât tocană-și gătiți-le suficient de mult pentru a sigila pe ambele părți, apoi scoateți-le într-un vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați condimentele și întoarceți-le în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați ceapa și gătiți-le până se înmoaie și se rumenesc ușor, dar păstrați căldura blândă și amestecați frecvent, pentru a evita lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Se toarnă pasta amestecată și se gătește totul până începe să se coloreze.
7
Adăugați iaurtul, o jumătate de cană la un moment dat amestecându-l pentru a face un sos, apoi amestecați bulionul, smântâna și sultanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide AuriiStafide Aurii
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
8
Puneți puiul rumenit înapoi în tigaie, împreună cu orice sucuri care s-au adunat sub ele și presărați peste garam masala, zahăr și sare. Acoperiți și gătiți la foc blând timp de 20 de minute, testând pentru a vă asigura că carnea este gătită through.It e în această etapă, că îmi place să iau tigaia de pe foc și lăsați-l să se răcească înainte de a reîncălzi următorul day.So fie acum, fie când l-ați reîncălzit, turnați într-un vas de servit și împrăștiați cu migdalele prăjite în fulgi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista