Muffuletta Pinwheels
Rețeta Muffuletta Pinwheels ar putea satisface pofta ta Creolă în aproximativ 2 ore și 30 de minute. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 208 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 50. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați brânză mozzarella, șuncă, brânză provolone și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 19%. Rețete similare includ Muffuletta Pinwheels, Muffuletta Dip, și Muffuletta Dip.
Instrucțiuni
Combinați măslinele verzi, măslinele negre, 1/2 linguriță de oregano și uleiul într-un castron mic. Pune deoparte. Bateți împreună crema de brânză, vârful de oregano și vârful de sare de usturoi.
Întindeți amestecul pe tortilla.
Presărați amestecul de măsline deasupra fiecăruia. Începând din partea de sus a fiecărei tortilla și aproximativ 1/8 inch în jos puneți o felie de șuncă, provolone, salam și mozzarella ușor suprapuse fiecare felie.
Rulați tortilele în sus și înfășurați în folie. Se răcește cel puțin 2 ore.
Scoateți folia și feliați pe un unghi de 45 de grade în bucăți de 1 inch.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Albarino, rossimbroxvine și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Atlantis Albarino. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Atlantis Albarino]()
Atlantis Albarino
Culoare elegantă galben-lămâie, curată și lucioasă. Este un vin foarte intens pe nas, cu arome persistente de calitate, amintind de mere verzi și fructe tropicale, cum ar fi ananasul. La gust, este lung și persistent, cu o aciditate perfectă care se potrivește cu corpul său, făcându-l un vin foarte plăcut, plin de senzații. Acest vin încântător de crocant și răcoritor este recoltat manual în cutii mici de plastic. Strugurii sunt selectați și presați. Odată ce mustul este obținut, începe un proces de fermentare alcoolică, care se desfășoară în cuve din oțel inoxidabil la o temperatură de 64 de grade Fahrenheit. După perioada de fermentare, se efectuează o rafturi pentru separarea drojdiei; ulterior suferă o stabilizare la rece, este filtrată și apoi îmbuteliată în cele din urmă.