Muffuletta De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Muffulettan de pui. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 491 calorii, 37g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, măsline de salată, brânză jarlsberg și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza amestecul de condimente, puteți urma acest fel principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Muffuletta De Pui, Muffuletta, și Muffuletta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați măslinele, caperele, oregano și oțetul într-un castron și dați deoparte.
Presărați pieptul de pui cu amestecul de condimente Cajun.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă setată la foc mediu; adăugați puiul și gătiți până devin aurii pe ambele părți și fierte, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Împărțiți rulourile și scoateți pâinea din mijloc pentru a le scobi. Împărțiți amestecul de măsline (numai solide) între cele patru funduri de role. Se acoperă cu salata română și puiul.
Periați partea tăiată a vârfurilor rulourilor cu lichidul din amestecul de măsline.
Așezați brânza pe vârfuri și închideți sandvișurile.
Înfășurați fiecare sandviș strâns în folie de plastic și puneți-l la frigider, ponderându-le ușor cu o sticlă mică sau un recipient.
Lăsați să stea de la 20 de minute până peste noapte.