Muenster Cheese souffl euro cu ardei gras roșu și salată de roșii

Muenster Cheese souffl euro cu ardei gras roșu și salată de roșii
Muenster brânză souffl Circulatorcu ardei gras rosu si salata de rosii ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 284 calorii, 15g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cuburi de 3 inci brânză muenster fără coajă, chimen măcinat, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Salată de roșii la grătar, ardei gras și Portobello, Salată de ardei gras, roșii, castraveți și pâine la grătar, și roșii prăjite și ardei roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți laptele doar pentru a fierbe într-o cratiță mică; se ia de pe foc. Topiți untul într-o cratiță medie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți în făină; gatiti roux 2 minute, batand constant (nu rumeniti). Treceți treptat în lapte cald. Gatiti pana cand sosul este neted si suficient de gros pentru a scadea din telul in panglica subtire, batand constant, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se ia de pe foc.
4
Se amestecă chimenul și se condimentează generos cu sare și piper; se transferă într-un castron mediu. Se răcește 10 minute. (Baza souffl-ului poate fi făcută înainte. Apăsați folie de plastic pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ChimenChimen
BazaBaza
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
5
Lăsați să stea 2 ore sau răciți 1 zi. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.)
6
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Unt de 4 până la 5 căni souffl fel de mâncare; înveliți în interior cu panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Bateți gălbenușurile de ou în souffl baza 1 de la un moment dat; se amestecă în cuburi de brânză. Bateți albușurile de ou și vârful de sare într-un alt castron mediu până se înțepenesc, dar nu se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
BrânzăBrânză
BazaBaza
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Îndoiți albușurile de ou în souffl baza de la 3 adaosuri; transferați în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
BazaBaza
9
Coaceți souffl până când este umflat, maro deasupra și ferm, dar jiggly la atingere, aproximativ 28 de minute. Lingurați souffl nr.4 farfurii. Aranjați salata alături și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
* Disponibil la unele supermarketuri și la piețele asiatice.
1
Pentru a Cuba brânza moale Muenster, îndepărtați coaja, apoi tăiați brânza în felii de 1/3 inch. Congelați feliile timp de 15 minute pentru a fi ferme, apoi tăiați-le în cuburi mici. Separați cuburile pe farfurie și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuensterMuenster
BrânzăBrânză
Carne De VităCarne De Vită

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mouton Cadet Bordeaux Rouge. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Mouton Cadet Bordeaux Rouge
Un roșu dens, cu o nuanță purpurie pronunțată. Nasul este expresiv și complex, bogat în arome de fructe proaspete și coapte, în special cireș roșu și cireș morello, cu o notă de condiment. Atacul, asupra fructului, este bogat și suplu, mijlocul palatului plin și fructat pe taninuri mătăsoase. Arătând o lungime atractivă pe gust, are un finisaj proaspăt și picant care exprimă tot caracterul tipic al merlotului și calitatea foarte înaltă a vintage-ului.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista