Mucho Choco Tacos
Mucho Choco Tacos ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.71 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 744 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, căpșuni, vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Mucho Macho Nacho, Choco-scutterbotch, și Choco-Cinnabiți.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Încălziți cojile taco conform instrucțiunilor de pe cutie. Între timp, topiți stratul de bomboane de ciocolată conform instrucțiunilor de pe pachet. Aliniați foaia cookie cu hârtie cerată.
Înmuiați cu grijă fiecare coajă de taco în ciocolată topită, folosind lingura pentru a obține ciocolată în interiorul cochiliei; țineți cojile deasupra bolului pentru a lăsa excesul de ciocolată să se scurgă. Așezați cojile în poziție verticală pe foaia de biscuiți căptușită cu hârtie cerată; lăsați să stea 10 până la 15 minute până când ciocolata se întărește. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
În castron mediu, amestecați căpșunile și bananele. Împărțiți fructele uniform în coji de taco.
Într-un castron mic cu microunde, topping de fudge cu microunde la 30 până la 45 de secunde sau până la moale. Se amestecă scorțișoară și vanilie.
Stropiți peste fructe în scoici. Se acoperă cu frișcă; se ornează cu frunze de mentă.