Muchacho con Melao de Panela (carne de vită cu sirop de zahăr din trestie)

Muchacho con Melao de Panela (carne de vită cu sirop de zahăr din trestie)
Muchacho con Melao de Panela (carne de vită cu sirop de zahăr din trestie) este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 411 calorii, 47G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 94 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, muștar, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Trestie De Sirop Pecan Plăcintă, Sirop De Trestie Glazurate Aripi Calde, și Rețetă De Șuncă De Pecan, Bourbon Și Sirop De Trestie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită într-un vas nereactiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Așezați oțetul alb, chimenul măcinat, muștarul, ceapa, ceapa, sarea și piperul în blender sau robotul de bucătărie.Frecați amestecul de ceapă peste toată carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
Chimen MăcinatChimen Măcinat
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Lăsați-l să se odihnească timp de 2 până la 3 zile la frigider.
4
Încălziți uleiul într-o oală mare și așezați carnea de vită și rumeniți-o, arzând-o pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați apa, frunzele de dafin, cimbru și oregano. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe aproximativ 3 ore sau până când carnea este foarte fragedă.Luați carnea de vită din oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Adăugați melao în oală și amestecați cu apa de gătit care a rămas în oală din carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se amestecă bine și se gătește aproximativ 2 minute la foc mic.
3
Așezați sosul într-un blender și amestecați până se omogenizează și turnați deasupra cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se servește peste orez alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista