Muchacho con Melao de Panela (carne de vită cu sirop de zahăr din trestie)
Muchacho con Melao de Panela (carne de vită cu sirop de zahăr din trestie) este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 411 calorii, 47G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 94 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, muștar, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Trestie De Sirop Pecan Plăcintă, Sirop De Trestie Glazurate Aripi Calde, și Rețetă De Șuncă De Pecan, Bourbon Și Sirop De Trestie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați carnea de vită într-un vas nereactiv.
Așezați oțetul alb, chimenul măcinat, muștarul, ceapa, ceapa, sarea și piperul în blender sau robotul de bucătărie.Frecați amestecul de ceapă peste toată carnea de vită.
Lăsați-l să se odihnească timp de 2 până la 3 zile la frigider.
Încălziți uleiul într-o oală mare și așezați carnea de vită și rumeniți-o, arzând-o pe ambele părți.
Adăugați apa, frunzele de dafin, cimbru și oregano. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe aproximativ 3 ore sau până când carnea este foarte fragedă.Luați carnea de vită din oală.
Adăugați melao în oală și amestecați cu apa de gătit care a rămas în oală din carnea de vită.
Se amestecă bine și se gătește aproximativ 2 minute la foc mic.
Așezați sosul într-un blender și amestecați până se omogenizează și turnați deasupra cărnii de vită.
Se servește peste orez alb.