Mozzarella Bastoane I

Mozzarella Bastoane I
Mozzarella bastoane s-ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 359 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Un amestec de brânză mozzarella, ouă, pâine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Batoane De Mozzarella, Batoane De Mozzarella, și Batoane De Mozzarella pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în friteuză la 375 grade F (190 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2
Sandwich brânza mozzarella între felii de pâine italiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Pâine ItalianăPâine Italiană
3
Într-un castron mic, amestecați parmezanul în ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Așezați firimiturile de pâine într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Scufundați ambele părți ale sandvișului în amestecul de ouă, apoi în firimiturile de pâine, acoperind bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
6
Așezați cu grijă sandvișul acoperit în friteuza adâncă. Gătiti 2 până la 4 minute sau până când pâinea se rumeneste și brânza s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
7
Scoateți din ulei, scurgeți pe prosoape de hârtie și tăiați în 4 triunghiuri pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
DificultateUșor
Gata În9 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista