Mousse Ușor De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați ușor Mousse de ciocolată. Această rețetă servește 4. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 437 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, albușuri, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Ușoară Cu Mousse De Ciocolată, Mousse Ușor De Ciocolată, și Mousse Ușor De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se presară gelatina pe lichior într-un castron mic și se lasă deoparte.
Combinați laptele și 1/4 cană de zahăr într-o cratiță mică și bateți pentru a amesteca.
Se pune la foc mediu și se aduce la foc mic.
3 Între timp, bateți ouăle într-un castron mic. Când laptele fierbe, bateți aproximativ o treime din lapte în ouă. Puneți laptele rămas la fiert la foc mic, apoi amestecați amestecul de ouă. Continuați să bateți până când amestecul se îngroașă ușor. Nu-l lăsați să fiarbă sau ouăle se vor amesteca.
Se ia de pe foc și se amestecă rapid în amestecul de gelatină.
Bateți ciocolata și continuați să bateți până când ciocolata se topește și amestecul este neted. Răsturnați-l într-un castron mediu și răciți-l la temperatura camerei.
5 pentru a face bezea, umpleți pe jumătate o cratiță medie cu apă și aduceți-o la fierbere la foc mediu. Reglați căldura astfel încât apa să fiarbă ușor, dar să nu fiarbă violent.
Combinați albușurile, sarea și restul de 1/2 cană de zahăr în vasul rezistent la căldură al unui mixer electric, amestecând manual doar pentru a amesteca.
Așezați vasul peste tigaia cu apă și bateți ușor până când albușurile sunt fierbinți (140 de grade pe un termometru citit instant) și zahărul este dizolvat.
Așezați vasul pe mixer cu accesoriul pentru TEL și bateți la viteză medie până când bezea este răcită (nu trebuie să coboare până la temperatura camerei) și crește în volum.
6 îndoiți bezea în amestecul de ciocolată.
7 împărțiți mousse-ul între paharele pregătite și dați-l la frigider până se fixează, 3 până la 4 ore.
Serviți mousse-ul singur sau cu niște frișcă slabă a lui Maida. De asemenea, îl puteți decora cu câteva fructe de pădure sau niște așchii de ciocolată.Depozitare: puteți pregăti mousse-ul cu o zi înainte. Păstrați-l acoperit cu folie de plastic dacă trebuie să rămână la frigider mai mult de câteva ore după ce îl pregătiți.
Deserturi Ușoare Perfecte
Retipărit cu permisiunea deserturilor ușoare perfecte: prăjituri fabuloase, prăjituri, plăcinte și multe altele făcute cu unt adevărat, zahăr, făină și ouă, Toate Sub 300 de calorii pe porție generoasă de Nick Malgieri și David Joachim. Fotografii de Tom Eckerle. Copyright 2006 de Nick Malgieri și David Joachim. Publicat de William Morrow, o amprentă a lui Harper