Mousse Elegantă De Ciocolată Albă

Mousse Elegantă De Ciocolată Albă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Mousse-ul Elegant de ciocolată albă. Această rețetă face 8 porții cu 421 calorii, 7g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, zahăr de cofetărie, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 93 de mâncăruri și bucătari. Este perfect pentru ziua valentin. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 80%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Brioșe Elegante De Zmeură Cu Ciocolată Albă, Roșu, alb și albastru (Mousse de ciocolată albă, Gelee de afine, Dacquiose de nucă de cocos cu prăjitură de alune), și Tort Brownie de ciocolată cu Mousse de ciocolată albă și banane caramelizate.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică grea la foc mediu-mic, combinați ciocolata și 2/3 cană smântână. Gatiti si amestecati pana cand ciocolata este topita si amestecul este neted. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Într-un castron mic, bateți smântâna rămasă, zahărul cofetarilor și vanilia până se formează vârfuri moi. Îndoiți aproximativ 1/4 cană în amestec de ciocolată. Îndoiți amestecul rămas de frișcă. Lingură în feluri de mâncare de desert. Se acoperă și se dă la frigider cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Lamaie GumaLamaie Guma
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Mousse de ciocolată în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista