Dacă $1.45 pe portie se încadrează în bugetul dvs., vis Crimson Mousse ar putea fi un spectaculos fără gluten, primar și vegan rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 328 calorii. Această rețetă servește 3. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, extract de nucă de cocos, lichid stevia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Mousse De Portocale De Vis, Jefferson ' s Crimson, și Orez Purpuriu.
Instrucțiuni
1
Odată ce sfecla este moale, scurgeți-le bine (puteți rezerva lichidul pentru supă sau alte utilizări).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
2
Așezați sfecla scursă și ingredientele rămase într-un blender de mare viteză* și amestecați până se omogenizează perfect, împingând mousse-ul în lame ocazional, după cum este necesar.Transformați amestecul într-un castron, acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore sau peste noapte (refrigerarea permite cajuilor să absoarbă o parte din lichid și mousse-ul să se îngroașe).Lingură sau țeavă în feluri de mâncare și blat cu frișcă de nucă de cocos, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Caju
Stropi în Formă De Inimă
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat