Pentru $ 2.35 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 599 calorii, 12g de proteine, și 59G de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți suc de lămâie, maioneză, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon fiert și sos de mărar, Somon fiert cu sos de muștar-mărar, și Somon Fiert Cu Sos De Hrean De Mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: mucegai de pește
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
2
Ungeți o matriță de pește cu 6 căni cu unt sau maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Bomboane De Caracatiță Brite
3
Înmuiați gelatina în 1/4 cană de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
4
Adăugați 1/2 cană apă clocotită și amestecați bine, până când gelatina s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5
Adăugați maioneza, sucul de lămâie, sucul de lămâie, ceapa, sosul fierbinte, ardeiul și sarea și amestecați bine. Îndoiți somonul și caperele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Avocado Hass Ușor Piure
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Adăugați frisca și continuați să pliați până când totul este bine combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
7
Se toarnă amestecul în matrița pregătită. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește la frigider timp de 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Când este gata de servit, desfaceți mousse-ul pe o farfurie mare. Luați feliile de lămâie și creați o "coadă" pe spatele peștelui. Înconjurați mousse-ul cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță Brite
9
Serviți sosul de mărar într-un bol de sticlă lângă mousse de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
10
Pentru a face sosul de mărar, combinați toate ingredientele într-un bol mediu. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește cel puțin 1 oră.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.