Mousse De Păstrăv Afumat Cu Portocală Și Arpagic

Mousse De Păstrăv Afumat Cu Portocală Și Arpagic
Mousse de păstrăv afumat cu portocală și arpagic este un pescatarian rețetă cu 20 de porții. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 162 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de piper cayenne, coajă de portocală, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 38 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Mousse De Păstrăv Afumat, Mousse de păstrăv afumat-IMBB no.15 " delicious: days, și Salată de portocale de păstrăv afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, combinați fromage blanc, cremă de brânză, usturoi, sare și cayenne și procesați până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Adăugați păstrăvul afumat și jumătate din coaja de portocală și pulsați de câteva ori doar pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstrăv AfumatPăstrăv Afumat
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
3
Transferați într-un castron și amestecați ușor arpagicul tăiat. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 până la 4 ore.Scoateți mousse-ul în feluri de mâncare mici sau în alte boluri de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de servire. Împrăștiați coaja de portocală rămasă și lungimile de arpagic peste vârful mousse-ului și serviți cu biscuiții cu apă. Face aproximativ 2 căni.Notă: pentru o răspândire mai înțepătoare, dublați cantitatea de păstrăv afumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstrăv AfumatPăstrăv Afumat
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Arahide Prăjite, îndepărtate CoajaArahide Prăjite, îndepărtate Coaja
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 38 m.
Porții20
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista