Mousse De Păstrăv Afumat Cu Portocală Și Arpagic
Mousse de păstrăv afumat cu portocală și arpagic este un pescatarian rețetă cu 20 de porții. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 162 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de piper cayenne, coajă de portocală, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 38 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Mousse De Păstrăv Afumat, Mousse de păstrăv afumat-IMBB no.15 " delicious: days, și Salată de portocale de păstrăv afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați fromage blanc, cremă de brânză, usturoi, sare și cayenne și procesați până la omogenizare.
Adăugați păstrăvul afumat și jumătate din coaja de portocală și pulsați de câteva ori doar pentru a combina.
Transferați într-un castron și amestecați ușor arpagicul tăiat. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 până la 4 ore.Scoateți mousse-ul în feluri de mâncare mici sau în alte boluri de servire.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de servire. Împrăștiați coaja de portocală rămasă și lungimile de arpagic peste vârful mousse-ului și serviți cu biscuiții cu apă. Face aproximativ 2 căni.Notă: pentru o răspândire mai înțepătoare, dublați cantitatea de păstrăv afumat.