Mousse de iaurt cu sos de caise

Mousse de iaurt cu sos de caise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Mousse de iaurt cu sos de caise. Această rețetă face 8 porții cu 238 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, lapte, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Mousse De Iaurt Cu Sos De Zmeură, CR amperpes cu iaurt dulce și sos de zmeură-caise, și Cotlete de miel și Orzo cu Chutney de caise și sos de iaurt cu ierburi + un cadou.

Instrucțiuni

1
Scurgeți iaurtul într-o sită căptușită cu un prosop de hârtie, așezată într-un castron în frigider, aruncând lichidul ocazional, 8 ore, apoi transferați într-un castron curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
2
Presărați gelatina peste 1/4 cană de lapte într-un castron mic și lăsați să stea 1 minut pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Răzuiți semințele din păstăia de fasole de vanilie în restul de 3/4 cană de lapte într-o cratiță grea de 1 litru, apoi adăugați păstăi, zahăr și coajă și aduceți la foc mic la foc moderat, amestecând până când zahărul este dizolvat. Se amestecă amestecul de gelatină până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
GelatinăGelatină
SemințeSemințe
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se toarnă printr-o sită cu ochiuri fine așezată într-un castron metalic, aruncând solidele, apoi se pune vasul într-un castron mai mare pe jumătate umplut cu gheață și apă rece și se lasă să stea, amestecând frecvent, până se răcește, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
5
Adăugați amestecul de lapte treptat la iaurt, amestecând. Bateți crema cu un mixer electric la viteză mare până când ține doar vârfuri moi, apoi pliați în amestec de iaurt ușor, dar bine. Mousse rece, acoperită, pliată de două ori în primele 20 de minute, până la setare, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
CremăCremă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
1
Răzuiți semințele din păstăia de fasole de vanilie într-o cratiță grea de 2 litri, apoi adăugați păstăi, zahăr, apă, caise și 1 linguriță suc de lămâie și gătiți, neacoperit, la foc moderat, amestecând frecvent și îndepărtând orice spumă, până când fructele sunt fragede, 8 până la 12 minute. Se răcește la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CaiseCaise
FructeFructe
SemințeSemințe
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați suc de lămâie după gust și aruncați păstăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
3
Serviți sosul acoperit cu mousse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
1
* Puteți înlocui 1 1/2 căni de iaurt grecesc pentru iaurtul cu lapte integral. (Nu scurgeți iaurtul grecesc.) * Mousse poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.* Sosul se poate face cu 3 zile înainte și se răcește complet, neacoperit, apoi răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
SosSos
LapteLapte
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista