Mousse de ficat de pui cu trufe: Spuma di fegati con Tartufo
Mousse de ficat de pui cu trufe: Spuma di fegati con Tartufo necesită aproximativ 9 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 375 calorii, 25g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 1,57 USD pe porție, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați trufe, țelină, morcovi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 75%. Încearcă Liver P Importantt Consumer – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, Paste Cu Pepe Și Caciottan Al Tartufo, și Spuma di Mortadella con Salsa di Ciliogie: spumă de porc cu sos de cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați ficatul întregului țesut conjunctiv și tăiați orice zone verzi. Într-un bol de sticlă sau oțel inoxidabil, combinați frunzele de dafin, usturoiul, coniacul și Marsala. Aruncă cu ficatul. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Scurgeți ficatul, rezervând marinada. Uscați - le cu prosoape de hârtie. Într-o tigaie mare și grea, încălziți cele 4 linguri de unt la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați ficatul, frunzele de dafin rezervate și usturoiul și aruncați 20 de secunde sau până când ficatul își pierde culoarea roșie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Se toarnă marinada și se fierbe aproximativ 2 minute. Ficatul trebuie să fie ferm, dar încă roz în interior. Scoateți-le din tigaie cu o lingură pliată și lăsați-le deoparte. Continuați să fierbeți lichidul până când totul s-a evaporat și untul se pulverizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Adăugați cele 2 linguri de stoc în tigaie și răzuiți conținutul peste ficat. Se răcește la temperatura camerei. Pureați ficatul într-un robot de bucătărie până se omogenizează. Condimentează agresiv cu sare și piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Aveți la îndemână un castron mare de gheață. Într-un castron mediu, bateți cele 10 linguri de unt cu un bătător portabil la viteză medie până la pufos. Bateți treptat în piureul de ficat, apoi puneți vasul peste gheață și continuați să bateți la viteză medie 8 până la 10 minute, sau până când amestecul s-a luminat la culoare și este foarte pufos. Acoperiți și refrigerați 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ficat
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Pentru a servi, aduceți mousse-ul aproape de temperatura camerei. Puneți-l în ramekins sau crocks individuale de 3 inci sau îngrămădiți-l într-o terină de 3 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
8
Presărați generos cu trufa rasă. Însoțiți cu bucăți de pâine crustă de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
9
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, încălziți uleiul la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
10
Adăugați toate părțile de pui și rumeniți peste tot, amestecând pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
11
Scoateți puiul și rezervați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
12
Adăugați morcovii, ceapa și țelina în oală și gătiți până se înmoaie și se rumenesc. Întoarceți puiul în oală și adăugați 3 litri de apă, pasta de roșii, boabele de piper și pătrunjelul. Se amestecă cu o lingură de lemn pentru a disloca bucățile de pui și legume rumenite de pe fundul tigaiei. Aduceți aproape la fierbere, apoi reduceți focul și gătiți la foc mic până se reduce la jumătate, aproximativ 2 ore, ocazional degresând excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Se ia de pe foc, se strecoară și se apasă pe solide cu fundul unei oale pentru a extrage toate lichidele. Se amestecă stocul pentru a facilita răcirea și se lasă deoparte. Puneți la frigider stocul în recipiente mici timp de până la o săptămână sau congelați până la o lună.
Mousse poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "