Memphis-stil Hickory-carne de vită afumată și coaste de porc
Memphis-stil Hickory-carne de vită afumată și coaste de porc este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 186g de proteine, 221G de grăsime, și un total de 3093 calorii. Pentru $10.33 pe portie, această rețetă acoperă 66% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți zahăr, sos worcestershire, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma carnea de porc, puteți urma acest fel principal cu Blueberry Buckle ca desert. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 14 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Coaste De Porc În Stil Memphis, Coaste De Porc La Grătar În Stil Memphis, și Memphis Coaste De Porc Dezosate La Grătar În Stil Rustic.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Adăugați toate ingredientele într-un castron și amestecați până se combină. Păstrați într-un recipient etanș până la 6 luni.
Clătiți și uscați coastele.
Așezați pe o placă de tăiere curată și scoateți membrana, pielea subțire grasă care acoperă partea inferioară a coastelor. Tăiați coastele excesului de grăsime și carne. Condimentează liber ambele părți ale coastelor cu 1/4 până la 1/2 cană Neely ' s BBQ Rub. Înfășurați coastele și refrigerați cel puțin 8 ore, astfel încât aromele să poată pătrunde.
Preîncălziți grătarul la 250 de grade F folosind hickory și cărbune.
Folosiți căldură indirectă și gătiți cu capacul în jos.
Așezați coaste, cu partea mai cărnoasă în jos, pe grătar, departe de cărbuni. Gatiti carnea de vita 2 ore, adaugand mai multi carbuni dupa cum este necesar. Întoarceți și gătiți încă 45 de minute sau până când coastele se "îndoaie" și carnea se separă ușor de OS folosind o furculiță. Gatiti coastele de porc 3 ore. Întoarceți și gătiți încă o oră sau până când coastele se îndoaie.
Presărați condimentele BBQ extra Neely peste coaste, tăiați oasele și serviți.
Pentru coaste umede: acoperiți coastele cu sosul BBQ al lui Neely, tăiați și serviți.
Într-o cratiță medie, combinați toate ingredientele. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți căldura la foc mic. Gătit neacoperit, amestecând frecvent, timp de 1 oră și 15 minute.