Mousse De Ciocolată Tiramisu
Mousse de ciocolată Tiramisu necesită aproximativ 2 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 406 calorii, 5g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,13 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Un amestec de zahăr, gălbenușuri de ou, espresso și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 450 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Mousse De Ciocolată Cu Cafea Tiramisu, Tiramisu Mousse Cheesecake, și Mousse Ușor De Tiramisu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați espresso și unt în partea de sus a unui cazan dublu peste apă fierbinte.
Puneți bucăți de ciocolată neagră în amestecul espresso; gatiti fara a amesteca pana cand ciocolata incepe sa se topeasca, aproximativ 3 minute.
Bateți amestecul de ciocolată și espresso până se combină bine.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Combinați Marsala, gălbenușurile de ou și zahărul într-o cratiță la foc mediu-mic, amestecând constant până se spumează și se îngroașă, 3 până la 5 minute.
Se amestecă brânza mascarpone în amestecul marsala.
Combinați amestecul de ciocolată cu amestecul de mascarpone. Se răcește la temperatura camerei.
Bateți smântâna grea într-un castron până se formează vârfuri moi, 2 până la 3 minute.
Îndoiți jumătate de frișcă în amestec de ciocolată răcit.
Îndoiți a doua jumătate de frișcă în amestec de ciocolată. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește la frigider cel puțin 2 ore.