Mousse De Ciocolată Tiramisu

Mousse De Ciocolată Tiramisu
Mousse de ciocolată Tiramisu necesită aproximativ 2 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 406 calorii, 5g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,13 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Un amestec de zahăr, gălbenușuri de ou, espresso și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 450 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Mousse De Ciocolată Cu Cafea Tiramisu, Tiramisu Mousse Cheesecake, și Mousse Ușor De Tiramisu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați espresso și unt în partea de sus a unui cazan dublu peste apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
2
Puneți bucăți de ciocolată neagră în amestecul espresso; gatiti fara a amesteca pana cand ciocolata incepe sa se topeasca, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
CiocolataCiocolata
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
3
Bateți amestecul de ciocolată și espresso până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
5
Combinați Marsala, gălbenușurile de ou și zahărul într-o cratiță la foc mediu-mic, amestecând constant până se spumează și se îngroașă, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se ia de pe foc.
7
Se amestecă brânza mascarpone în amestecul marsala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
8
Combinați amestecul de ciocolată cu amestecul de mascarpone. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
CiocolataCiocolata
9
Bateți smântâna grea într-un castron până se formează vârfuri moi, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Îndoiți jumătate de frișcă în amestec de ciocolată răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CiocolataCiocolata
11
Îndoiți a doua jumătate de frișcă în amestec de ciocolată. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește la frigider cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CiocolataCiocolata
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Piccini Chianti Classico. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista