Mousse de ciocolată cu lapte cu Ganache de Port și biciuit Cr Apormme fra Aperculche

Mousse de ciocolată cu lapte cu Ganache de Port și biciuit Cr Apormme fra Aperculche
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, asa ca da Mousse de ciocolata cu lapte cu Ganache port și frisca Cr Frommormme fra Fram. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 267 calorii. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.38 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de CR aproxormme fra fra, apă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Ovație În Picioare: Cupcakes Port Cu Ciocolată Dulce, Sirop De Reducere A Vinului De Port, Umplutură De Cremă De Zmeură Fraiche, Mousse De Ciocolată Franceză, Tarta cu Pecan si ciocolata cu Bourbon batut Cr Aproxme fra aprox. che, și Macarons de cartofi acoperite cu ciocolată cu ganache de ciocolată cu lapte bătut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se fierbe 1 1/4 cani de Port în grelepaniță medie până se reduce la 1/4 cană,aproximativ 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Între timp, fierbeți smântână și untîn cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc.
4
Adăugați ciocolată; bateți până se omogenizează. Se amestecă reducerea portului 2 linguri în chocolatemixture.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ReducereReducere
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Adăugați 1/2 cană Port și 1 lingurăzahăr la reducerea portului. Se fierbe până când siropcoats lingura gros, 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ReducereReducere
PortPort
1
Bateți gălbenușurile, 2 linguriapă, 2 linguri smântână și zahăr într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu-mic până când crema se îngroașă suficient pentru a acoperi lingura, aproximativ 5 minute (nu fierbeți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
CremăCremă
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați ciocolată; amestecapână la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
4
Transferați amestecul de ciocolatăîn castron mediu. Folosind mixerul electric, batețialbușuri de ou într-un alt bol mediu până cândse formează vârfuri moi. Îndoiți albii în ciocolatăamestecați în 2 completări. Bateți 8 linguriscream într-un alt castron mediu până la vârfuriforma. Îndoiți crema în amestec de ciocolată.Capac; se răcește cel puțin 6 ore. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
1
Folosindmixer electric, bateți smântâna în castron mediupână se formează vârfuri moi. Fold în CR cca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Reîncălziți ganache în cuptorul cu microundeintervale de 10 secunde până la cald. Rewarm
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
3
Sirop de Port, subțierea cu Port cu 1 / 2lingurițe dacă sunt prea groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
PortPort
4
Aduceți o cratiță mică de apă aproapesă fiarbă. Spoon 2 linguri ganacheeîn centrul fiecăruia dintre cele 8 plăci. Scufundați o lingură mare în apă fierbinte; scuturați excesul. Începând de la 1 margine de mousse, tragețilingura în poziție orizontală peste suprafața mousse-ului, formând o buclă de formă ovală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Așezați mousse în centrul ganache. Repetați procedura pentru fiecare porție, scufundândlingura în apă fierbinte și scuturând excesulîntre linguri. Folosind ușor smallerspoon,repetați procedura pentru a scoop whippedcr fra fra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
6
Loc 1 lingura de whippedcr fra fra fram.
7
Stropiți sirop de Port cald în jurganache pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
PortPort
8
* Disponibil la majoritatea supermarketurilor și la magazinele de produse alimentare de specialitate.
9
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista