Mousse de ciocolată cu lapte cu Ganache de Port și biciuit Cr Apormme fra Aperculche

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, asa ca da Mousse de ciocolata cu lapte cu Ganache port și frisca Cr Frommormme fra Fram. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 267 calorii. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $1.38 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de CR aproxormme fra fra, apă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Ovație În Picioare: Cupcakes Port Cu Ciocolată Dulce, Sirop De Reducere A Vinului De Port, Umplutură De Cremă De Zmeură Fraiche, Mousse De Ciocolată Franceză, Tarta cu Pecan si ciocolata cu Bourbon batut Cr Aproxme fra aprox. che, și Macarons de cartofi acoperite cu ciocolată cu ganache de ciocolată cu lapte bătut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se fierbe 1 1/4 cani de Port în grelepaniță medie până se reduce la 1/4 cană,aproximativ 9 minute.
Între timp, fierbeți smântână și untîn cratiță mică.
Adăugați ciocolată; bateți până se omogenizează. Se amestecă reducerea portului 2 linguri în chocolatemixture.
Adăugați 1/2 cană Port și 1 lingurăzahăr la reducerea portului. Se fierbe până când siropcoats lingura gros, 6 până la 7 minute.
Bateți gălbenușurile, 2 linguriapă, 2 linguri smântână și zahăr într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu-mic până când crema se îngroașă suficient pentru a acoperi lingura, aproximativ 5 minute (nu fierbeți).
Adăugați ciocolată; amestecapână la neted.
Transferați amestecul de ciocolatăîn castron mediu. Folosind mixerul electric, batețialbușuri de ou într-un alt bol mediu până cândse formează vârfuri moi. Îndoiți albii în ciocolatăamestecați în 2 completări. Bateți 8 linguriscream într-un alt castron mediu până la vârfuriforma. Îndoiți crema în amestec de ciocolată.Capac; se răcește cel puțin 6 ore. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Folosindmixer electric, bateți smântâna în castron mediupână se formează vârfuri moi. Fold în CR cca.
Reîncălziți ganache în cuptorul cu microundeintervale de 10 secunde până la cald. Rewarm
Sirop de Port, subțierea cu Port cu 1 / 2lingurițe dacă sunt prea groase.
Aduceți o cratiță mică de apă aproapesă fiarbă. Spoon 2 linguri ganacheeîn centrul fiecăruia dintre cele 8 plăci. Scufundați o lingură mare în apă fierbinte; scuturați excesul. Începând de la 1 margine de mousse, tragețilingura în poziție orizontală peste suprafața mousse-ului, formând o buclă de formă ovală.
Așezați mousse în centrul ganache. Repetați procedura pentru fiecare porție, scufundândlingura în apă fierbinte și scuturând excesulîntre linguri. Folosind ușor smallerspoon,repetați procedura pentru a scoop whippedcr fra fra.
Loc 1 lingura de whippedcr fra fra fram.
Stropiți sirop de Port cald în jurganache pe fiecare farfurie.
* Disponibil la majoritatea supermarketurilor și la magazinele de produse alimentare de specialitate.