Mousse De Ciocolată
Mousse de ciocolată este un fără gluten desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 448 calorii. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați garnitura: frișcă ușor bătută, vanilie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Mousse de ciocolată tradițională franceză {Mousse au Chocolat}, mousse de ciocolată cu banane fără ouă / mousse rapidă, și mousse de ciocolată fără ouă , cum se face mousse de ciocolată.
Instrucțiuni
Încălziți 3/4 cană smântână într-o cratiță grea de 1 litru până când este fierbinte.
Bateți gălbenușurile, zahărul și un vârf de sare într-un castron metalic până se combină bine, apoi adăugați smântână fierbinte într-un flux lent, amestecând până se combină.
Transferați amestecul în cratiță și gătiți la foc moderat, amestecând continuu, până când înregistrează 160 de metri pe termometru.
Se toarnă crema printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron și se amestecă vanilia.
Topiți ciocolata într-un cazan dublu sau într-un vas metalic așezat peste o tigaie cu apă clocotită (sau într-un vas de sticlă într-un cuptor cu microunde la 50% putere 3 până la 5 minute), amestecând frecvent.
Bateți crema în ciocolată până se omogenizează, apoi se răcește.
Bateți restul de 1 1/4 căni de cremă într-un castron cu un mixer electric până când ține doar vârfuri rigide.
Bateți o pătrime de smântână în cremă de ciocolată pentru a ușura, apoi pliați în crema rămasă ușor, dar bine.
Spoon mousse în 8 (6 uncii) stem pahare sau ramekins și rece, acoperite, cel puțin 6 ore.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu aproximativ 20 de minute înainte de servire.
* Mousse poate fi răcit până la 1 zi. • Pentru a varia aroma, puteți înlocui 1 linguriță de vanilie cu 2 lingurițe de pudră de espresso instant (dizolvați-o în crema fierbinte) sau 3 linguri Grand Marnier sau 2 linguri de coniac (fie una amestecată în cremă strecurată).