Mousse De Ciocolată

Mousse De Ciocolată
Mousse de ciocolată este un fără gluten desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 448 calorii. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați garnitura: frișcă ușor bătută, vanilie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Mousse de ciocolată tradițională franceză {Mousse au Chocolat}, mousse de ciocolată cu banane fără ouă / mousse rapidă, și mousse de ciocolată fără ouă , cum se face mousse de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Încălziți 3/4 cană smântână într-o cratiță grea de 1 litru până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Bateți gălbenușurile, zahărul și un vârf de sare într-un castron metalic până se combină bine, apoi adăugați smântână fierbinte într-un flux lent, amestecând până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Transferați amestecul în cratiță și gătiți la foc moderat, amestecând continuu, până când înregistrează 160 de metri pe termometru.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se toarnă crema printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron și se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
5
Topiți ciocolata într-un cazan dublu sau într-un vas metalic așezat peste o tigaie cu apă clocotită (sau într-un vas de sticlă într-un cuptor cu microunde la 50% putere 3 până la 5 minute), amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
TigaieTigaie
6
Bateți crema în ciocolată până se omogenizează, apoi se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Bateți restul de 1 1/4 căni de cremă într-un castron cu un mixer electric până când ține doar vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
8
Bateți o pătrime de smântână în cremă de ciocolată pentru a ușura, apoi pliați în crema rămasă ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Spoon mousse în 8 (6 uncii) stem pahare sau ramekins și rece, acoperite, cel puțin 6 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Lăsați să stea la temperatura camerei cu aproximativ 20 de minute înainte de servire.
1
* Mousse poate fi răcit până la 1 zi. • Pentru a varia aroma, puteți înlocui 1 linguriță de vanilie cu 2 lingurițe de pudră de espresso instant (dizolvați-o în crema fierbinte) sau 3 linguri Grand Marnier sau 2 linguri de coniac (fie una amestecată în cremă strecurată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Grand MarnierGrand Marnier
CremăCremă
VanilieVanilie
ConiacConiac
CremăCremă
DificultateExpert
Gata În7 hrs
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista