Mousse de caramel Napoleon cu sos de Caramel și fructe de pădure

Mousse de caramel Napoleon cu sos de Caramel și fructe de pădure
Mousse de caramel Napoleon cu sos de Caramel și fructe de pădure necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 69G de grăsime, și un total de 1202 calorii. Pentru $1.6 pe portie, veți obține un desert care servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de zahăr, frișcă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Mousse de caramel Napoleon cu sos de Caramel și fructe de pădure, Caramel Zmeura Banana Napoleon, și Tartele cu Mousse de ciocolată albă cu sos de vanilie Bourbon Caramel.

Instrucțiuni

1
Poziționați 1 raft în treimea superioară și 1 raft în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți 1 foaie de patiserie pe o suprafață ușor făinată până la un dreptunghi de 15x12 inci. Folosind un cuțit ascuțit mic și o riglă lungă, tăiați foaia la un dreptunghi de 13x10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Tăiați pe jumătate pe lungime, formând două dreptunghiuri de 13x5 inci. Perforați dreptunghiurile peste tot cu furculița; transferați pe 1 foaie de copt unsă. Repetați cu foaia de patiserie rămasă, transferând pe o altă foaie de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Ungeți dreptunghiurile cu unt topit; presărați fiecare cu 1 1/2 lingurițe de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
5
Coaceți produse de patiserie 8 minute. Poziția inversă a foilor de copt și coaceți până când produsele de patiserie sunt aurii, cu aproximativ 8 minute mai mult. Produse de patiserie reci pe foi.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
1
Se toarnă 3 linguri de apă în ramekin sau ceașcă de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Se presară cu gelatină; lăsați să se înmoaie în timp ce pregătiți sosul de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
GelatinăGelatină
3
Combinați zahărul, siropul de porumb și 3/4 cană de apă într-o cratiță mare și grea. Se amestecă la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul, periând frecvent părțile laterale ale tigaiei cu o perie de patiserie umedă. Creșteți căldura; se fierbe fără a se amesteca până când siropul devine maro auriu adânc, perindând ocazional părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învârtită, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
4
Se ia de pe foc.
5
Adăugați 1 3/4 căni de smântână și unt (caramelul va bule puternic). Reveniți la foc mic; se amestecă până se dizolvă orice bucăți de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
UntUnt
CremăCremă
6
Se toarnă 1 1/2 cani sos de caramel în ceașcă de măsurare din sticlă; puneți deoparte tigaia cu sos de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
TigaieTigaie
7
Așezați ramekin cu amestec de gelatină într-o tigaie mică cu apă clocotită. Se amestecă până se dizolvă gelatina și amestecul este limpede, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
TigaieTigaie
8
Se amestecă gelatina în 1 1/2 căni de caramel fierbinte măsurat; se răcește doar la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
GelatinăGelatină
9
Bateți frișca răcită într-un castron mare până la vârfuri ferme medii (nu exagerați). Se toarnă treptat amestecul răcit de caramel-gelatină peste cremă, pliându-se constant, dar ușor. Mousse rece 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Aranjați 3 dreptunghiuri de patiserie pe o foaie mare de copt curată; stropiți fiecare cu 2 linguri de caramel din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
2
Întindeți 1 cană de mousse uniform pe fiecare dreptunghi. Se răcește până când mousse-ul începe să se întărească, aproximativ 1 oră. Rezervați dreptunghi de patiserie simplu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Așezați 1 strat de patiserie cu mousse pe o foaie sau o placă mică de copt. Se acoperă cu al doilea strat, al treilea strat, apoi patiserie simplă, alinierea straturilor. Apăsați ușor patiseria asamblată, astfel încât straturile să adere. Capac; se răcește cel puțin 8 ore și până la 1 zi. Acoperiți și răciți sosul de caramel rămas în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
4
Folosind cuțit zimțat, tăiați patiseria transversal în 6 bucăți. Praful napoleonilor cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
5
Transferați pe plăci. Reîncălziți sosul la foc mic doar până se toarnă; stropiți sosul pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
6
Se ornează cu fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista