Mousse Clasic De Ciocolată

Mousse Clasic De Ciocolată
Mousse clasic de ciocolată este un fără gluten desert. O porție conține 334 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,03 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Această rețetă de la Epicurious are 419 de fani. Dacă aveți la îndemână cafea tare, ciocolată semidulce, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Mousse Clasic De Ciocolată, Mousse Clasic De Ciocolată, și mousse de ciocolată cu banane fără ouă / mousse rapidă.

Instrucțiuni

1
Bateți 1/2 cană de cremă într-un castron mediupână se formează vârfuri rigide; acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
2
Combinați gălbenușurile de ou, espresso, sare și 2 linguri de zahăr într-un castron mare de metal. Așezați peste o cratiță cu apă blândă (nu lăsați castronul să atingă apa). Gatiti, batand constant, pana cand amestecul este mai deschis in culoare si aproape dublat in volum si un termometru citit instant introdus in amestec registers160 circulari F, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scoateți vasul din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
4
Adaugăciocolată; bateți până se topeșteși neted.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Lăsați să stea, amestecândocazional, până la temperatura camerei.
6
Folosind un mixer electric, bateți albușurile de ou într-un alt castron mediu peviteză medie până la spumă. Cumixer alergând, bateți treptatrămânând 1 lingură de zahăr. Creșteviteza la mare și bate până se formează fermpeaks.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
7
Îndoiți albușurile de ou în ciocolată în2 adaosuri; pliați frisca în amestec doar pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CiocolataCiocolata
8
Împărțiți mousse-ul între șase cești de ceaisau ramekine de 4 uncii. Se răcește până se întărește, cel puțin 2 ore. Faceți înainte: Moussecan se poate face cu 1 zi înainte; acoperiți și păstrați la rece.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 10 minute înainte de conservare.
10
Înainte de servire, bateți crema rămasă 1/4 cană într-un castron mic până se formează vârfuri moi; dollop peste mousse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista