Mousse Clasic De Ciocolată
Mousse clasic de ciocolată este un fără gluten desert. O porție conține 334 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,03 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Această rețetă de la Epicurious are 419 de fani. Dacă aveți la îndemână cafea tare, ciocolată semidulce, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Mousse Clasic De Ciocolată, Mousse Clasic De Ciocolată, și mousse de ciocolată cu banane fără ouă / mousse rapidă.
Instrucțiuni
Bateți 1/2 cană de cremă într-un castron mediupână se formează vârfuri rigide; acoperiți și răciți.
Combinați gălbenușurile de ou, espresso, sare și 2 linguri de zahăr într-un castron mare de metal. Așezați peste o cratiță cu apă blândă (nu lăsați castronul să atingă apa). Gatiti, batand constant, pana cand amestecul este mai deschis in culoare si aproape dublat in volum si un termometru citit instant introdus in amestec registers160 circulari F, aproximativ 1 minut.
Scoateți vasul din tigaie.
Adaugăciocolată; bateți până se topeșteși neted.
Lăsați să stea, amestecândocazional, până la temperatura camerei.
Folosind un mixer electric, bateți albușurile de ou într-un alt castron mediu peviteză medie până la spumă. Cumixer alergând, bateți treptatrămânând 1 lingură de zahăr. Creșteviteza la mare și bate până se formează fermpeaks.
Îndoiți albușurile de ou în ciocolată în2 adaosuri; pliați frisca în amestec doar pentru a amesteca.
Împărțiți mousse-ul între șase cești de ceaisau ramekine de 4 uncii. Se răcește până se întărește, cel puțin 2 ore. Faceți înainte: Moussecan se poate face cu 1 zi înainte; acoperiți și păstrați la rece.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 10 minute înainte de conservare.
Înainte de servire, bateți crema rămasă 1/4 cană într-un castron mic până se formează vârfuri moi; dollop peste mousse.