Mostaciolli cu fenicul, menta și pesmet

Mostaciolli cu fenicul, menta și pesmet
Mostaciolli cu fenicul, menta și pesmet este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Pentru $ 3.54 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1122 calorii, 14g de proteine, și 60g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți pesmet plus 1/2 cană, frunze de mentă, fenicul și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca o farfurie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Rețete similare sunt Paste siciliene cu pește-spadă, fenicul, mentă și pesmet, Miel cu firimituri Garam Masala și sos de mentă Curry, și Firimituri De Pâine Cu Ierburi.

Instrucțiuni

1
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați usturoiul și feniculul și gătiți, amestecând frecvent, până se rumenesc ușor și destul de moale, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați 1 cană pesmet și fulgi de ardei roșu zdrobiți și continuați să gătiți 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
5
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului pana cand doar al dente si scurgeti bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Se toarnă pastele fierbinți în tigaie, se adaugă mentă și se aruncă pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se toarnă în vasul de servire cald, se presară cu pesmetul rămas și blaturile de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
8
Stropiți cu ulei de măsline extra virgin și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista