Mostaciolli cu fenicul, menta și pesmet
Mostaciolli cu fenicul, menta și pesmet este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Pentru $ 3.54 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1122 calorii, 14g de proteine, și 60g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți pesmet plus 1/2 cană, frunze de mentă, fenicul și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca o farfurie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Rețete similare sunt Paste siciliene cu pește-spadă, fenicul, mentă și pesmet, Miel cu firimituri Garam Masala și sos de mentă Curry, și Firimituri De Pâine Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline până la fumat.
Adăugați usturoiul și feniculul și gătiți, amestecând frecvent, până se rumenesc ușor și destul de moale, aproximativ 10 minute.
Adăugați 1 cană pesmet și fulgi de ardei roșu zdrobiți și continuați să gătiți 4 până la 5 minute.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului pana cand doar al dente si scurgeti bine.
Se toarnă pastele fierbinți în tigaie, se adaugă mentă și se aruncă pentru a se amesteca bine.
Se toarnă în vasul de servire cald, se presară cu pesmetul rămas și blaturile de fenicul.
Stropiți cu ulei de măsline extra virgin și serviți.