Mostaciolli cu fenicul, menta și pesmet

Mostaciolli cu fenicul, menta și pesmet
Mostaciolli cu fenicul, menta și pesmet este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Pentru $ 3.54 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1122 calorii, 14g de proteine, și 60g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți pesmet plus 1/2 cană, frunze de mentă, fenicul și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca o farfurie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Rețete similare sunt Paste siciliene cu pește-spadă, fenicul, mentă și pesmet, Miel cu firimituri Garam Masala și sos de mentă Curry, și Firimituri De Pâine Cu Ierburi.

Instrucțiuni

1
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați usturoiul și feniculul și gătiți, amestecând frecvent, până se rumenesc ușor și destul de moale, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Adăugați 1 cană pesmet și fulgi de ardei roșu zdrobiți și continuați să gătiți 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
5
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului pana cand doar al dente si scurgeti bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Se toarnă pastele fierbinți în tigaie, se adaugă mentă și se aruncă pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se toarnă în vasul de servire cald, se presară cu pesmetul rămas și blaturile de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
8
Stropiți cu ulei de măsline extra virgin și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista