Moscato - pere prăjite și mere braconate cu cidru

Moscato - pere prăjite și mere braconate cu cidru
Rețeta Moscato-pere prăjite și mere braconate cu cidru este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un mare fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă face 4 porții cu 251 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, pere semiripe bartlett, măr fuji și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de mâncare și vin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de uimitor. Pere Pocate Moscato învelite în foietaj, Mere braconate cu cidru cu nuci confiate, cremă de rom și sirop de cidru, și Pere Braconate Cu Cidru sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Sferturi și miez perele; praf generos cu zahăr de cofetari. Într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați perele, tăiați părțile în jos și gătiți la foc mare până se rumenesc bogat, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
Întoarceți părțile pielii perelor în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
5
Se toarnă Moscato. Prăjiți perele la cuptor până când perele sunt fragede și vinul s-a redus la sirop, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Transferați perele într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
7
Între timp, adăugați Poire Williams în tigaie și fierbeți timp de aproximativ 3 minute, răzuind orice bucăți rumenite de jos.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați cidrul și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
9
Adăugați feliile de mere, acoperiți și fierbeți la foc mic, rotind o dată, până când feliile de mere sunt translucide, aproximativ 5 minute. Descoperiți și fierbeți până când cidrul s-a redus la un sirop. Puneți merele în boluri puțin adânci și acoperiți-le cu pene de pere. Se pudrează cu scorțișoară și se servește cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate1
Revista