Moscato - pere prăjite și mere braconate cu cidru
Rețeta Moscato-pere prăjite și mere braconate cu cidru este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un mare fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă face 4 porții cu 251 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, pere semiripe bartlett, măr fuji și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de mâncare și vin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de uimitor. Pere Pocate Moscato învelite în foietaj, Mere braconate cu cidru cu nuci confiate, cremă de rom și sirop de cidru, și Pere Braconate Cu Cidru sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Sferturi și miez perele; praf generos cu zahăr de cofetari. Într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, topiți untul.
Adăugați perele, tăiați părțile în jos și gătiți la foc mare până se rumenesc bogat, 10 minute.
Întoarceți părțile pielii perelor în jos.
Se toarnă Moscato. Prăjiți perele la cuptor până când perele sunt fragede și vinul s-a redus la sirop, aproximativ 18 minute.
Transferați perele într-un platou.
Între timp, adăugați Poire Williams în tigaie și fierbeți timp de aproximativ 3 minute, răzuind orice bucăți rumenite de jos.
Adăugați cidrul și aduceți la fierbere.
Adăugați feliile de mere, acoperiți și fierbeți la foc mic, rotind o dată, până când feliile de mere sunt translucide, aproximativ 5 minute. Descoperiți și fierbeți până când cidrul s-a redus la un sirop. Puneți merele în boluri puțin adânci și acoperiți-le cu pene de pere. Se pudrează cu scorțișoară și se servește cu frișcă.