Morning Glory Briose s-ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 196 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 18. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1785 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ou, făină, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Brioșe De Glorie De Dimineață, Brioșe De Glorie De Dimineață, și Brioșe De Glorie De Dimineață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor 18 căni de brioșă sau acoperiți cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați ouăle, albușurile de ou, untul de mere, uleiul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Mere
Albușuri De Ou
Vanilie
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul, scorțișoara, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Se amestecă morcovii, merele și stafidele. Se amestecă amestecul de unt de mere până se umezește. Puneți aluatul în cupele de brioșă pregătite, umplându-le aproximativ 3/4 pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Unt De Mere
Scorțișoară
Morcov
Stafide
Măr
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Bol
4
Într-un castron mic, combinați nucile și germenii de grâu; presărați peste blaturile de brioșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Germeni De Grâu
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 15 până la 20 de minute sau până când vârfurile sunt aurii și revin când sunt presate ușor.