Morcovi și pere glazurate cu miere
Miere glazurate morcovi și pere este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 227 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paștele. Dacă aveți la îndemână miere, zahăr brun, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Friptură De Porc Glazurată Cu Morcovi, Păstârnac Și Pere, Morcovi Glazurați Cu Miere, și Morcovi glazurați cu miere.
Instrucțiuni
Așezați o inserție de abur într-o cratiță și umpleți-o cu apă chiar sub fundul vaporului. Aduceți apa la fierbere.
Adăugați pere; acoperiți și aburiți până se înmoaie, 5 până la 10 minute.
Transferați perele într-un castron.
Adăugați morcovi la abur, acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute; adăugați morcovi în castron cu pere.
Încălziți untul într-o cratiță la foc mediu; amestecați zahărul brun, mierea, scorțișoara și nucșoara. Aduceți la foc mic, amestecând ocazional, până când zahărul s-a topit și glazura este ușor redusă, 5 până la 10 minute.
Se toarnă glazura peste pere și morcovi; aruncați pentru a acoperi.
Îndepărtați perele și morcovii cu o lingură pliată și transferați într-un vas de servire; se presara cu patrunjel.