Morcovi și dovlecei cu ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați morcovii și dovleceii cu ierburi. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap, întreagă 30 și vegană are 77 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, suc de lămâie, dovlecei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Zucchini cu ierburi ' n ' morcovi, Morcovi Cu Ierburi, și Morcovi Dulci Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 2 litri, așezați coșul cu aburi; adăugați apă de 1/2 inch în cratiță (apa nu trebuie să atingă fundul coșului).
Așezați morcovii în Coș. Acoperiți bine; se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; abur morcovi 3 minute.
Adăugați dovleceii; aburiți cu 4 până la 6 minute mai mult sau până când morcovii și dovleceii sunt fragede.
În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu. Se amestecă morcovii, dovleceii și ingredientele rămase. Gatiti neacoperit 2-3 minute, amestecand usor, pana cand este fierbinte.