Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Morcovii prăjiți și ceapa Cippolini ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 230 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, ceapa cippolini, uleiul de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 57%. Încercați Ceapă Cippolini Balsamică Înăbușită, Cotlete de miel în tigaie cu ceapă Cippolini, și Friptură Cu Morcovi Prăjiți Și Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pe o tavă de foi, aruncați ceapa și morcovii cu ulei, unt, vin și stoc. Condimentează cu sare și piper. Prăjiți până la auriu și caramelizat, aproximativ 25 până la 30 de minute. Aruncați într-un bol de servire superficial și garnisiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat