Morcovi Glazurați Cu Zahăr Brun
Morcovii glazurați cu zahăr brun sunt un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 167 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, unt, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Morcovi Glazurați Cu Zahăr Brun, Morcovi Glazurați Cu Zahăr Brun, și Morcovi Glazurați Cu Zahăr Brun.
Instrucțiuni
Încălziți 1 inch apă până la fierbere în cratiță de 3 litri.
Adăugați morcovi și, dacă doriți, 1/2 linguriță sare. Acoperiți și încălziți până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti la foc mic acoperit 12 până la 15 minute sau până când morcovii sunt fragede.
În timp ce morcovii se gătesc, încălziți zahărul brun, untul, coaja de portocală și 1/2 linguriță de sare în tigaie de 10 sau 12 inci la foc mediu, amestecând constant, până când zahărul este dizolvat și amestecul este bulbuc. Aveți grijă să nu gătiți prea mult sau amestecul va avea un gust ars.
Scurgeți morcovii. Se amestecă morcovii în amestecul de zahăr brun. Gatiti la foc mic aproximativ 5 minute, amestecand ocazional si usor, pana cand morcovii sunt glazurati si fierbinti.