Morcovi glazurați cu slănină și ceapă

Morcovi glazurați cu slănină și ceapă
Morcovii glazurați cu slănină și ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 154 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, slănină, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Bacon ' n ' ceapă morcovi, Morcovi De Ceapă-Slănină, și Maple Glazurate Bacon Înfășurat Morcovi Prăjiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti morcovii in apa clocotita pentru a acoperi intr-o cratita mare 15 minute sau pana cand morcovii sunt fragede; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Gătiți slănina într-o tigaie până când este crocantă; scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, rezervând 1 lingură de picături în tigaie. Crumble bacon; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
3
Ceapa Saut în picături rezervate la foc mediu-mare 3 minute sau până se înmoaie. Se amestecă zahărul brun, piperul și morcovii. Gatiti, amestecand des, 5 minute sau pana cand morcovii sunt glazurati si incalziti bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
MorcovMorcov
PiperPiper
CeapăCeapă
4
Transferați morcovii într-un vas de servit și presărați slănină mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
MorcovMorcov
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista