Morcovi glazurați cu slănină și ceapă
Morcovii glazurați cu slănină și ceapă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 154 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, slănină, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Bacon ' n ' ceapă morcovi, Morcovi De Ceapă-Slănină, și Maple Glazurate Bacon Înfășurat Morcovi Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti morcovii in apa clocotita pentru a acoperi intr-o cratita mare 15 minute sau pana cand morcovii sunt fragede; scurgere.
Gătiți slănina într-o tigaie până când este crocantă; scoateți slănina și scurgeți-o pe prosoape de hârtie, rezervând 1 lingură de picături în tigaie. Crumble bacon; pus deoparte.
Ceapa Saut în picături rezervate la foc mediu-mare 3 minute sau până se înmoaie. Se amestecă zahărul brun, piperul și morcovii. Gatiti, amestecand des, 5 minute sau pana cand morcovii sunt glazurati si incalziti bine.
Transferați morcovii într-un vas de servit și presărați slănină mărunțită.