Morcovi Glazurați Cu Portocale
Morcovii glazurați cu portocale sunt un fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 124 calorii. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de morcovi, morcovi, bulion de pui cu mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Încercați Morcovi Glazurați Cu Portocale, Morcovi Glazurați Portocalii, și Morcovi Portocalii Glazurați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați morcovul și bulionul într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Adăugați concentrat de suc de portocale, îndulcitor și ghimbir în amestecul de morcovi, amestecând bine. Gatiti, neacoperit, la foc mediu 8 minute sau pana cand morcovul este fraged si lichidul se reduce, amestecand ocazional.
Serviți imediat.Bacsis: dacă morcovii tăi au șchiopătat, înmoaie-i în apă cu gheață timp de 20 până la 30 de minute până când sunt din nou crocanți.