Morcovi Glazurați Cu Portocale

Morcovi Glazurați Cu Portocale
Morcovii glazurați cu portocale sunt un fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 124 calorii. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de morcovi, morcovi, bulion de pui cu mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Încercați Morcovi Glazurați Cu Portocale, Morcovi Glazurați Portocalii, și Morcovi Portocalii Glazurați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați morcovul și bulionul într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați concentrat de suc de portocale, îndulcitor și ghimbir în amestecul de morcovi, amestecând bine. Gatiti, neacoperit, la foc mediu 8 minute sau pana cand morcovul este fraged si lichidul se reduce, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
îndulcitorîndulcitor
MorcovMorcov
GhimbirGhimbir
3
Serviți imediat.Bacsis: dacă morcovii tăi au șchiopătat, înmoaie-i în apă cu gheață timp de 20 până la 30 de minute până când sunt din nou crocanți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
MorcovMorcov

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista