Morcovi Glazurați Cu Ghimbir-Portocaliu

Morcovi Glazurați Cu Ghimbir-Portocaliu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați morcovii glazurați cu ghimbir-portocaliu. Această rețetă face 4 porții cu 82 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână morcovi, rădăcină de ghimbir, suc de portocale proaspăt stors și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Morcovi Glazurați Cu Portocale-Ghimbir, Morcovi glazurați cu portocale și ghimbir-dulap Paleo, și Morcovi Glazurați Cu Ghimbir.

Instrucțiuni

1
Așezați morcovii într-o tigaie de sos de dimensiuni medii și adăugați sare și apă. Acoperiți și aduceți la fierbere. Se fierbe doar până când morcovii încep să se înmoaie, aproximativ 3 minute pentru morcovii foarte mici, mai mult pentru morcovii mai groși.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Scurgeți apa și întoarceți morcovii în tigaia cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Adăugați ingredientele rămase la morcovi și aduceți la foc mic la foc mediu. Gatiti neacoperit, amestecand des, pana cand lichidul se reduce pana ramane foarte putin–aproximativ o lingura -.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4
Serviți fierbinte, cald sau rece cu coajă de portocală suplimentară ca garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista