Morcovi glazurați cu chimen și portocale

Morcovi glazurați cu chimen și portocale
Morcovii glazurați cu chimen și portocale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 145 calorii. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Este perfect pentru Paște. Dacă aveți piper, zahăr, semințe de chimen și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Morcovii lui Beno 6T cu chimen și portocală, Morcovi rasi cu sos de chimen-portocaliu, și Rețetă de morcovi aburiți (cu cimbru, chimen și unt de portocale) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați o rundă din hârtie pergament pentru a se potrivi chiar într-o tigaie grea de 12 inci (adâncime de 3 inci), apoi puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
TigaieTigaie
2
Tăiați coaja, inclusiv toată miezul alb, din portocale cu un cuțit ascuțit. Lucrând peste un castron, tăiați segmentele fără membrane, lăsând segmentele să cadă în castron, apoi stoarceți 1/2 cană de suc din membrane într-un alt castron (aruncați membranele). Tăiați segmente portocalii și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
PortocaliuPortocaliu
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
3
Tăiați o felie diagonală de 1 inch grosime dintr-un morcov și puneți-o deoparte, apoi rulați morcovul departe de dvs. la 90 de grade și tăiați o altă felie diagonală de 1 inch grosime. (Forma va semăna cu un jurnal trapezoidal. Dacă morcovii sunt foarte groși, tăiați felii și pe jumătate pe lungime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
RolaRola
4
Tăiați restul de morcov în același mod, apoi repetați cu morcovii rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
5
Încălziți uleiul în tigaie la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi adăugați semințe de chimen și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați morcovi, apă, suc de portocale, suc de lămâie, zahăr, sare și piper. Acoperiți morcovii direct cu pergament rotund și fierbeți, amestecând ocazional, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MorcovMorcov
PiperPiper
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
7
Îndepărtați pergamentul, apoi continuați să fierbeți, amestecând ocazional, până când cea mai mare parte a lichidului este evaporată și morcovii sunt fragezi și glazurați, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
8
Se servește cald sau la temperatura camerei, presărat cu portocală tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
1
Morcovii pot fi gătiți cu 3 ore înainte și răciți, acoperiți. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții10
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista