Morcovi glazurați cu chimen și portocale

Morcovii glazurați cu chimen și portocale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 145 calorii. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Este perfect pentru Paște. Dacă aveți piper, zahăr, semințe de chimen și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Morcovii lui Beno 6T cu chimen și portocală, Morcovi rasi cu sos de chimen-portocaliu, și Rețetă de morcovi aburiți (cu cimbru, chimen și unt de portocale) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați o rundă din hârtie pergament pentru a se potrivi chiar într-o tigaie grea de 12 inci (adâncime de 3 inci), apoi puneți-o deoparte.
Tăiați coaja, inclusiv toată miezul alb, din portocale cu un cuțit ascuțit. Lucrând peste un castron, tăiați segmentele fără membrane, lăsând segmentele să cadă în castron, apoi stoarceți 1/2 cană de suc din membrane într-un alt castron (aruncați membranele). Tăiați segmente portocalii și rezervați.
Tăiați o felie diagonală de 1 inch grosime dintr-un morcov și puneți-o deoparte, apoi rulați morcovul departe de dvs. la 90 de grade și tăiați o altă felie diagonală de 1 inch grosime. (Forma va semăna cu un jurnal trapezoidal. Dacă morcovii sunt foarte groși, tăiați felii și pe jumătate pe lungime).
Tăiați restul de morcov în același mod, apoi repetați cu morcovii rămași.
Încălziți uleiul în tigaie la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi adăugați semințe de chimen și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Adăugați morcovi, apă, suc de portocale, suc de lămâie, zahăr, sare și piper. Acoperiți morcovii direct cu pergament rotund și fierbeți, amestecând ocazional, 30 de minute.
Îndepărtați pergamentul, apoi continuați să fierbeți, amestecând ocazional, până când cea mai mare parte a lichidului este evaporată și morcovii sunt fragezi și glazurați, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Se servește cald sau la temperatura camerei, presărat cu portocală tocată.
Morcovii pot fi gătiți cu 3 ore înainte și răciți, acoperiți. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.