Morcovi Glazurați Cu Arțar-Ghimbir

Morcovi Glazurați Cu Arțar-Ghimbir
Maple-Ginger glazurate morcovi este un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar garnitură. Această rețetă servește 16 și costă 56 de cenți pe porție. O porție conține 85 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, sirop de arțar, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paști. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încearcă Morcovi Glazurați Cu Arțar, Morcovi Cu Glazură De Arțar, și Morcovi Glazurați Cu Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, combinați morcovii, apa, 2 linguri de unt și ghimbir. Acoperiți și gătiți timp de 10 minute. Gatiti, neacoperit, cu 6-8 minute mai mult sau pana cand morcovii sunt crocanti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Se amestecă siropul, oțetul, sarea și piperul. Gatiti 5-6 minute, amestecand frecvent sau pana cand sosul se ingroasa. Se amestecă untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
3
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții16
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista