Morcovi fierți în bere și suc de morcovi
Morcovii înăbușiți în bere și suc de morcovi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 111 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, morcovi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Piept fiert cu bere cu morcovi și păstârnac, Beer fiert carne de vită cu cartofi roșii și morcovi, și Pulpe și coapse de pui fierte marocane cu suc de morcovi, curmale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați morcovii astfel încât capetele groase să aibă aproximativ aceeași lățime cu capetele mai subțiri; tăiați fiecare morcov în treimi transversal.
Puneți morcovii într-o tigaie medie cu sucul de morcovi și berea și aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți la foc moderat până când lichidul este redus la jumătate, aproximativ 10 minute.
Adăugați zahărul, acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Transferați morcovii pe o farfurie.
Bateți untul în sos și fierbeți până se îngroașă, 1 minut. Întoarceți morcovii în tigaie, condimentați cu sare și aruncați pentru a acoperi.
Transferați în farfurii și serviți.