Morcovi fierți cu portocale și capere
Morcovii fierți cu portocale și capere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 176 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, pătrunjel, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Morcovi și păstârnac fierți în portocale, Morcovi fierți în tigaie cu Rețetă de portocale și rozmarin, și Morcovi cu Paprikan și capere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați morcovi, presărați ușor cu sare și transformați-vă în maro pe toate părțile, aproximativ 4 minute în total.
Adăugați ceapa, țelina și usturoiul în tigaie; se amestecă des până când legumele sunt moi, dar nu se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Adăugați roșiile, bulionul de pui, portocala, cimbru și morcovii la tigaie. Aduceți la foc mic, acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când morcovii sunt foarte fragezi când sunt străpunși, aproximativ 1 oră.
Între timp, turnați lingura rămasă ulei de măsline într-o tigaie mică la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați capere și gătiți până când încep să se coajă înapoi, aproximativ 1 1/2 minute.
Puneți morcovii fierți într-un castron de servire sau pe farfurii și acoperiți cu capere și pătrunjel.
Asocierea vinului: Viognier aromat, dar crocant, cu citrice cu miere și câteva minerale. Cel mai bun în împerecherea noastră: Miner Family Simpson Vineyard 2004 (California; 20 USD), Eberle Mill Road 2004 (Paso Robles, CA; 18 USD) și R. H. Phillips EXP 2003 (Dunnigan Hills, CA; 14 USD).
Punți de aromă: notele clasice de miere-mandarină într-un Viognier total uscat par dulci și aruncă o linie la dulceața morcovilor. Portocala din acest fel de mâncare încheie afacerea. Calitățile aromatice, florale din vin îi conferă greutate; fierberea lungă face același lucru pentru morcovi. Mineralele sub rodirea vinului se leagă de caperele sărate.