Morcovi Dulci cu Bacon
Morcovi dulci cu bacon ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 7 g de grăsimi și un total de 130 de calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, primești o garnitură care servește 4. Îți este adusă de Taste of Home. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de morcovi, sare, ceapă verde și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Morcovi Bacon 'n' Onion, Morcovi Mărunțiți cu Bacon și Morcovi Prăjiți Bacon.
Instrucțiuni
Gatiti morcovii conform instructiunilor de pe ambalaj. Gatiti baconul intr-o tigaie mica la foc mediu pana devine crocant.
Scoateți pe prosoape de hârtie cu o lingură cu fantă; scurgeți, rezervând 1 linguriță de picurare.
Căleți ceapa în unt și picături rezervate.
Adăugați zahăr brun, sare și piper; gatiti si amestecati pana se topeste zaharul brun.
Scurgeți morcovii și amestecați cu amestecul de ceapă. Crumble bacon; se presara deasupra.