Morcovi De Ghimbir-Var
Morcovul de ghimbir-Lime este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 89 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă din alimente și vin necesită ulei de măsline, suc de lămâie, sare și sriracha. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Morcovi confiate de ghimbir-var, Morcovi Fierți , Ceapă Roșie Și Ardei Grași Cu Ghimbir, Lime &, și Morcovi Glazurați.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită, gătiți morcovii până când sunt fragede, aproximativ 2 minute.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați morcovii, ghimbirul și scorțișoara și gătiți la foc moderat, aruncând ocazional, până când ghimbirul este parfumat, aproximativ 3 minute.
Adăugați bulionul de pui și fierbeți la foc moderat până se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să se răcească 30 de secunde. Se toarnă untul, sucul de lămâie și Sriracha și se condimentează cu sare. Aranjați morcovii pe un platou și lingurați sosul de ghimbir-lime deasupra.
Se presară cu furikake și se servește.