Morcovi De Ghimbir-Var

Morcovi De Ghimbir-Var
Morcovul de ghimbir-Lime este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 89 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă din alimente și vin necesită ulei de măsline, suc de lămâie, sare și sriracha. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Morcovi confiate de ghimbir-var, Morcovi Fierți , Ceapă Roșie Și Ardei Grași Cu Ghimbir, Lime &, și Morcovi Glazurați.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită, gătiți morcovii până când sunt fragede, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgeți morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați morcovii, ghimbirul și scorțișoara și gătiți la foc moderat, aruncând ocazional, până când ghimbirul este parfumat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Adăugați bulionul de pui și fierbeți la foc moderat până se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
6
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să se răcească 30 de secunde. Se toarnă untul, sucul de lămâie și Sriracha și se condimentează cu sare. Aranjați morcovii pe un platou și lingurați sosul de ghimbir-lime deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
SrirachaSriracha
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se presară cu furikake și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FurikakeFurikake
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista