Morcovi Cu Unt

Morcovi Cu Unt
Morcovii cu unt sunt un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 55 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de piper, unt, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Morcovi Cu Unt De Ierburi, Porumb cu unt | cum se face porumb cu unt / porumb s, și Rom Fierbinte Cu Unt.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul de pui la fiert într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați morcovi. Reduceți căldura; fierbeți 6 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
3
Se scurge; reveniți la tigaie. Se amestecă untul, pătrunjelul tocat, sarea și piperul; se amestecă până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista