Morcovi cu mărar, unt și lămâie

Morcovi cu mărar, unt și lămâie
Morcovii cu mărar, unt și lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 74 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, piper, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Morcovi aburiti cu unt de marar portocaliu, Morcovi Glazurați Și Mărar Proaspăt, și Ulei de măsline-Halibut braconat cu morcovi prăjiți cu mărar.

Instrucțiuni

1
Puneți bulionul într-o oală mare. Aranjați morcovii într-o inserție de abur metalic sau abur din bambus; așezați în oală. Acoperiți; aduceți bulionul la fierbere. Aburiti morcovii timp de 10 minute sau doar pana cand sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Transferați morcovii într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ingredientele rămase; aruncați bine.
4
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista