Morcovi cu migdale pur Aproxoate
Morcovi cu migdale pur și simplu este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,15 USD pe porție. O porție conține 294 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați migdale albite, căței de usturoi, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piure de ovăz, migdale și banane, Cartofi dulci și portocale pur și simplu cu Streusel de migdale, și Manger Blanc cu lapte de migdale cu piure de căpșuni.
Instrucțiuni
Combinați migdalele și uleiul îno cratiță mică la foc mediu; gătiți,învârtindu-vă des, până când migdalele sunt doar aurii,aproximativ 4 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați migdalele într-un blender; lăsați migdalele șiulei să se răcească. Pulse migdale până se toacă fin.Cu motorul pornit, adăugați încet ulei de gătit,oțet, zahăr și 1/4 cană de apă și procesați, adăugând apă după cum este necesar,până când este doar mai subțire decât untul de arahide; condimentează cu sare.
Aduceți oțet,zahăr, coriandru, sare și fulgi de ardei roșu la abur într-o cratiță mică; reduceți căldura șiscufundați, amestecând, până se dizolvă zahărul,aproximativ 3 minute.
Adăugați morcovii și lăsați să se răcească.
Încălziți uleiulîntr-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați morcovi; gătiți, întorcându-vă des, până la aurși licitație, 5-8 minute.
Adăugați usturoiul șiunt; gatiti, aruncand, pana cand usturoiul este auriu, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Puneți migdalele pur și simplu pe farfurii și topwith morcovi murați, morcovi saut,coriandru, mentă și semințe de susan.