Morcovi cu conserve de caise
Reteta Morcovi cu Conserve de Caise se poate face in aproximativ 30 de minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 6 și costă 92 de cenți per porție. Această garnitură are 163 de calorii, 1 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Allrecipes necesită conserve de caise, morcovi pentru copii, amidon de porumb și stafide aurii. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 63%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Conserve de caise, Conserve de pui de caise și Conserve de caise-citrice.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Aduceți morcovii și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu, acoperiți și gătiți la abur până când morcovii sunt doar fragezi, aproximativ 5 minute.
Între timp, amestecați într-o cratiță conservele de caise, amidonul de porumb, caise uscate și stafidele.
Puneți la foc mediu și gătiți până când amestecul face bule, se îngroașă și devine limpede, 2 până la 3 minute.
Odată ce morcovii s-au fiert, scurgeți și amestecați în conservele de caise.
Se toarnă într-o tavă de copt și se coace în cuptorul preîncălzit până când sosul s-a îngroșat și mai mult și a devenit maro deschis, aproximativ 15 minute.