Moong Dal prăjit cu verdeață de muștar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Moong Dal prăjit cu verdeață de muștar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 217 calorii, 12g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați sare, ardei iute, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma semințele, puteți urma acest fel principal cu Gatiti cartea: Mousse de ciocolata cu seminte de Cardamom ca desert. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Încercați Pui prăjit cu verdeață de muștar, Somn cu crustă de ovăz Pinhead, conopidă prăjită și verdeață de muștar și cremă de lămâie, și Crupe de roșii prăjite deconstruite și creveți, cu verdeață de muștar și slănină sote pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți dalul nespălat într-o tigaie medie și puneți-l la foc mediu. Agitați sau amestecați dalul până când unele dintre boabe devin puțin maronii. Acum turnați apă rece în tigaie, amestecați boabele și turnați apa. Fă asta încă o dată.
Scurgeți bine fasolea și adăugați 4 căni de apă proaspătă.
Adăugați turmericul și aduceți la fierbere, fără a lăsa dalul să fiarbă. Acoperiți parțial, dați focul la minim și gătiți 30 de minute.
Adăugați verdele și sarea. Amestecați și gătiți încă 20 de minute, cu tigaia parțial acoperită, amestecând din când în când.
Încălziți uleiul într-o tigaie mică sau într-o tigaie mică. Când este fierbinte, puneți semințele de muștar, Semințele de chimen, semințele de nigella, semințele de fenicul și ardeii iute, în această ordine. De îndată ce semințele de muștar încep să apară, câteva secunde, turnați uleiul și condimentele peste dalul gătit, acoperiți-l și lăsați aromele să înflorească câteva minute înainte de a amesteca și apoi de a servi.