Mool Gooksu (tăiței mixți coreeni în bulion de hamsii)

Mool Gooksu (tăiței mixți coreeni în bulion de hamsii)
Mool Gooksu (tăiței coreeni amestecați în bulion de hamsii) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 3,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 572 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați hamsii de supă, hamsii de supă, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tăiței în stil coreean în bulion rece de fasole, Tăiței limpezi coreeni cu legume mixte, și Chop Chae (legume mixte coreene cu carne de vită și tăiței) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Gewurztraminer, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Elena Walch Kastelaz Gewurztraminer. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Elena Walch Kastelaz Gewurztraminer
Elena Walch Kastelaz Gewurztraminer
Gew "kastelaz" este o culoare galben auriu copt, luxuriant. Buchetul său este intens, captivant și foarte complex, cu arome de trandafiri și litchis, precum și fructe uscate, cu note picante de scorțișoară și cuișoare și o notă de miere în fundal. Vinul este la fel de convingător și complex în gură: rotund și plin, compact și cremos, cu prospețime și structură armonioasă, precum și un finisaj aromat. Un vin cu finețe și caracter.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate26
Bucătăriicoreeanăasiatic
Revista