Monte Cristo

Monte Cristo
Monte Cristo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 636 calorii, 36g de proteine, și 37g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ouă, muștar, vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă este plăcută de 2221 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Încercați Monte Cristo, Monte Cristo, și Monte Cristo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați două felii de pâine în jos, deasupra cu jumătate de brânză urmată de șuncă, muștar și jumătatea rămasă de brânză și în final feliile de pâine rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
2
Încălziți o tigaie la foc mediu și topiți puțin unt în ea.Între timp, amestecați ouăle, laptele și vanilia și înmuiați sandvișurile în amestec pentru a acoperi ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArahideArahide
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
3
Așezați sandvișurile în tigaia încălzită și gătiți până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 2-4 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
4
Se servește acoperit cu sirop de arțar sau cu zahăr pudră și gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
GemGem
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista